onsdag 12. mars 2014

Boks til garnnøste

Her hekles det mye for tiden, og garnnøstene flyr alle veier. Så jeg fikk en idé.Jeg visste jeg hadde en tom godteboks stående. Fikk den vasket.


Så lagde jeg hull i lokket så garntråden fint kunne komme ut.


Boksen var noe kjedelig, så fant frem noe stoffteip jeg kjøpte på Søstrene Grene for en stund siden, og dekorerte boksen.


Det ferdige resultatet ble jeg fornøyd med :-) Men ville ha fler... Hehe :-) Så laget 3 til :-) Godt jeg har tatt vare på disse boksene :-)


Så et lite tips til sist. Da jeg lagde boks nr 3 var det en teipbit som kom litt skjevt på, og da oppdaget jeg at fargen på disse boksene lett gikk av. Så på boks nr 4 har jeg fjernet all fargen først med bruk av teip. Det gikk med endel teip, så greit å bruke en som er billig :-)


En teipbit etter å ha blitt lagt på boksen


Boksen etter fjerning av fargen

2 kommentarer:

 1. Så smart! Garnnøstene mine blir lett skittne før jeg rekker å bli ferdig, kjempe lurt å ha de i boks!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mine også. Faller ned, og ruller under sofaen. Det var jeg lei av, og med godteboksen foran meg så jeg at den var perfekt i størrelse til et vanlig garnnøste :-) Sånn ble den ideen til. Dekoreringen er inspirasjon fra Dinas blogg: http://dinaingvil.blogspot.no/2014/01/ladestasjon-for-mobiltelefon.html
   Jeg elsker de boksene. Har laget 4 stk, men blir nok flere etterhvert. Veldig greie når de ikke blir brukt også, er bare å stable de oppi hverandre. Tar nesten ikke plass :-)

   Slett